Ésdansa 2018

Divendres, 8 juny 2018

INSCRIVIU-VOS A L’ÉSDANSA’T EN GRUP ABANS DEL 30 DE JUNY I US BENEFICIAREU D’UN 40% DE DESCOMPTE!

Ésdansa’T recull l’oferta formativa del festival Ésdansa. Del 20 al 24 d’agost de 2018 posarem el focus en dos noms propis del món de la dansa d’arrel tradicional: Manuel Cubeles i Aureli Capmany. Per aquest motiu creiem que pot ser d’especial interès per a vosaltres. A més a més, si veniu en grup i us inscriviu abans del 30 de juny us podreu beneficiar d’un 40% de descompte!

ELS NOMS PRÒPIS DE L’ÉSDANSA’T 2018

LES DANSES DE MANUEL CUBELES

Imparteix: Esbart Marboleny

Manuel Cubeles va tenir una estreta relació amb el món dels esbarts i des de 1990 va treballar intensament amb l’Esbart Marboleny. Per això aquest any Ésdansa’T ha cregut imprescindible dedicar una part dels tallers formatius del festival a aquesta figura tan rellevant dins el món de la dansa. Es realitzaran dues sessions per aprendre les danses, la gestualitat i la tècnica de Manuel Cubeles de la mà de l’equip artístic de l’Esbart Marboleny.

ELS BALLS D’AURELI CAPMANY

Imparteixen: Anna Bigas i Montserrat Garrich

En motiu de l’Any Aureli Capmany, aquest 2018 s’escauen els 150 anys del seu naixement, aprendrem en dues sessions alguns dels balls d’entre els molts que van ser documentats, recollits, restaurats o publicats per Aureli Capmany.

I TAMBÉ US POT INTERESSAR...

DE LA PLAÇA A L’ESCENARI Imparteix: David Martínez i Ariadna Codina

  • La dansa de Gombrèn. Dues sessions on es mostrarà com les danses vives tenen un procés creatiu en el moment que un grup de dansa les vol portar a l’escenari. Us proposem fer aquest exercici amb la Dansa de Gombrèn.
  • El Jaleo de Menorca. Dues sessions en què aprendrem les dues versions de com es balla avui el Jaleo de Menorca i farem el procés creatiu de portar-lo de la plaça a l’escenari seguint l’exemple de com ho va fer l’any 2006 el director de l’Esbart Sant Martí, David Martínez.

L’ESPAI ESCÈNIC EN LA DANSA CATALANA Imparteixen: David Martínez i Ariadna Codina

Aquest 2018 posem el focus en com portar una dansa viva de la plaça a l’escenari. I com a primer pas per a fer aquest treball us donarem eines per tenir en compte l’aprofitament de l’espai.

LA TÈCNICA DE LA IMPROVISACIÓ Imparteix: Mònica Extremiana

El treball d’improvisació és un dels altres puntals d’enguany. Us proposem diverses sessions de treball amb Mònica Extremiana, on descobrirem el cos i treballarem les qualitats del moviment a través d’exercicis d’improvisació i creació, perquè cada participant pugui trobar la seva via d’expressió.

Per més informació sobre tots els tallers, preus i inscripció premeu aquí!

US ESPEREM A L’ÉSDANSA DEL 20 AL 26 D’AGOST!