Notícies

» Dijous, 25 maig 2017
El Cos de dansa de l'Esbart de Sant Feliu de Llobregat busca director/a.
Som un grup petit, amb un bon ritme de treball i una bona feina feta durant molts anys, és per això que busquem algú perquè el grup segueixi amb el nivell i l'activitat actuals. 
Si algú hi està interes
» Dijous, 25 maig 2017

La web Tornaveu, web de l'Ens de Comunicació Associativa publica una entrevista al bon amic Lluís Calduch, al que va ser durant molts anys director de l'Esbart Ciutat Comtal

Aquí trobareu l'enllaç a l'entrevista

» Dijous, 25 maig 2017

Des de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català ens arriba aquesta "píndola" formativa. Esperem que sigui del vostre interès.

» Dimecres, 17 maig 2017

Informacions de la Roda d’Esbarts Catalònia

Canvi en l’organització de la Roda

» Dimecres, 10 maig 2017

En Manel Erruz ens envia aquesta nota:

Només comunicar-vos que als 60 anys i després de 45 anys en actiu dins del món dels esbarts, és el moment de plegar.  Des d'el mes de febrer, ja no dirigeixo  l'esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès 

» Dimecres, 10 maig 2017

Del 13 al 16 de juliol se celebrarà el 35è Festival Internacional de Música de Cantonigròs al teatre L'Atlàntida de Vic.

» Dimecres, 10 maig 2017

El 22 de maig de 1977 a la Plaça Major de Les Preses es va presentar i va ballar en públic per primera vegada Marboleny.

» Divendres, 5 maig 2017
L'Esbart Vila de Sallent juntament amb l'Ajuntament de Sallent, posa en marxa la segona edició de l'Esbartada, un festival dedicat a la dansa tradicional dels països catalans.
» Divendres, 5 maig 2017

El 7 d’octubre de 2016 es va celebrar a Manresa una jornada sobre “Responsabilitats directives i assegurances de l’activitat associativa” amb l’objectiu de donar a conèixer la normativa en matèria d’obligacions de les juntes directives i d’assegurances de les entitats i de les activitats que dese

» Dilluns, 1 maig 2017

El darrer cap de setmana d'abril es va celebrar el DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA.

Pàgines